INTEGRALE HATHA YOGA


Nelly GalamaYoga is voor mij een ontdekkingstocht, een manier om kennis te maken met jezelf. Met wie je in wezen bent. Het uitvoeren van oefeningen en het werken met je adem helpt je om weerstanden te overwinnen, patronen waar je last van hebt te doorbreken en bovenal: meer in balans te komen.

Meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg als adviseur en coach. Zorgmedewerkers en leidinggevenden geef ik handreikingen om betere kwaliteit te leveren. Meer en meer ontdekte ik hoe lastig het in organisaties is om eenvoudig dát te doen wat nodig is: warme, menslievende zorg geven. Het lijkt of medewerkers in de zorg steeds minder vanuit gedrevenheid en persoonlijke passie hun werk kunnen doen. Die verbinding met je persoonlijke passie is zo belangrijk voor de kwaliteit én voor je eigen welbevinden en balans.

Het beoefenen van yoga is bij mij eigenlijk “ingebakken”. En een jaar geleden koos ik ervoor om het daadwerkelijk toe te voegen aan mijn werkzaamheden. Op dit moment volg ik de Yoga academie in Aalst (België) en dat is ook de inspiratie voor de lessen die ik geef.